Estades temàtiques / LGTBIQ+ / Olot

CHRISTINA GRIFFIN

Del 6 de febrer de 2020 al 20 de febrer de 2020

CHRISTINA GRIFFIN
Psicoanalista, Psicòlega forense, escriptora
Califòrnia

Biografia

Christina Griffin és una californiana nativa, que emigra de sud a nord diverses vegades. Té títols en treball social, estudis religiosos, psicologia i psicoanàlisi i ha practicat durant 25 anys amb persones de totes les professions i condicions socials. És copresidenta del Fòrum Internacional d’Educació Psicoanalítica, una llar per al pensament i el discurs obert, caracteritzat per la voluntat de comprometre tant amb les idees com amb l’experiència. Ensenya Pràcticum a estudiants de tercer any de doctorat a l’institut Pacífica Graduate.

La passió per la lectura sustenta en gran mesura la seva escriptura creativa de no ficció, ficció i memòries. Recentment va publicar, The regulars ‘Table, una novel·la sobre el psicoanalista hongarès Ferenczi i les seves amistats literàries. Els seus interessos com a escriptora són els objectes de desig, la memòria poètica i els aspectes tràgics o romàntics de la subjectivitat humana.

Projecte

La residència temàtica de Faber proporcionarà l’espai per escriure una novel·la, In Pursuit of the Tantalizing Object. Què li passa a algú quan el seu desig més profund es troba amb un objecte temptador inabastable, que desperta expectatives però que és difícil d’assolir? La memòria poètica, aquesta part de nosaltres poderosament commoguda però frustrada per la impossibilitat, equival a la pèrdua. Nora descendeix en espiral pel cau del conill cap a un laberint sense direcció. Catapultada a una odissea no triada, es converteix en una rodamón i inquieta que trontolla per una experiència que altera la seva vida: un amor profund i inesperat per un home gai. La creativitat com a resposta a la pèrdua, ella ha de descobrir l’antídot.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"