Serge Bulat es troba amb l'artista Alfons Valdés

dijous, 9 / de juny / 2022 , Andorra

Serge Bulat es troba amb l'artista Alfons Valdés

Serge Bulat es troba amb l'artista Alfons Valdés

Trobada amb un dels artistes dels Tallers d'art de la Massana, Alfons Valdés, resident a Andorra des de 1974, compta amb una llarga trajectòria de més de 45 anys d’exposicions col·lectives i individuals tant a Andorra com a l’estranger. Va estudiar Belles Arts a l’Escola d’Arts de Sant Julià de Lòria amb Sergi Mas, i Arquitectura a l’ETSA de Barcelona. Va cofundar el grup A d’Andorra (1984) i el grup La Xarranca, del qual va ser president de 1996 a 1999. Després de la dissolució del grup, el va tornar a cofundar el 2016. També va guanyar el premi Àgora Cultural l’any 2020.

Valdés és un dels artistes seleccionats per treballar als Tallers d’art de la Massana durant els propers 6 mesos. Utilitzarà el nou espai que li proporciona el Ministeri de Cultura i Esports per continuar la seva trajectòria artística treballant en els diferents projectes que té encetats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"