David Pope imparteix una classe magistral virtual

dimecres, 25 / de maig / 2022 , Olot

David Pope imparteix una classe magistral virtual

David Pope imparteix una classe magistral virtual

David Pope imparteix una classe magistral virtual titulada "The Divided Self: Interior Conflict" als residents de l’estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficción. En aquesta ocasió, Txell LLorens presidenta de directora de GAC ha fet la presentació de la mateixa.

David Pope és consultor de guions i guionista que treballa a nivell internacional. Ha treballat amb productors i guionistes nominats als Premis de l'Acadèmia, els BAFTA i els Premis del Cine Europeu, així com amb fons cinematogràfics nacionals.

Les pel·lícules en què David ha treballat com a consultor de guions inclouen: TRUTH AND JUSTICE - preseleccionada per al Premi de l'Acadèmia al Millor Llargmetratge Internacional (2020); TAKE IT OR LEAVE IT - candidata al premi de l'Acadèmia a la millor pel·lícula de parla no anglesa (2019)

Com a guionista, David ha completat recentment els encàrrecs d'escriure el llargmetratge RULIN i el darrer esborrany del llargmetratge NO FUTURE.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"