Xerrada virtual amb residents de l’estada d’escriptura de guions

dimecres, 18 / de maig / 2022 , Olot

Xerrada virtual  amb residents de l’estada d’escriptura de guions

Xerrada virtual amb residents de l’estada d’escriptura de guions

Conversa entre les persones residents de l’estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de Faberllull Olot: Hammudi Al-Rahmoun, Tomàs Bayo, Laura Garcia Alonso, Claudia Estrada i Clara Serrano, i l’alumnat del 3r curs del Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia de l’Escola Universitària ERAM de Girona.

Hammudi Al-Rahmoun: Debuta en el llargmetratge amb Otel·lo (2012) ha treballat per plataformes com Netflix i HBO. Tomàs Bayo: El seu curtmetratges "Ni oblit, ni perdó" (2019) va guanyar el Premi Gaudí a Millor Curtmetratge. Claudia Estrada: El seu curt documental Las flores que arrancas (2020) es va projectar al Festival de Màlaga. Laura Garcia Alonso: va començar a treballar com ajudant de direcció amb Pedro Almodóvar i Ridley Scott. El seu primer curtmetratge, "Alex" va ser seleccionat al Festival de Sant Sebastià i nominat als Premis Gaudí i Clara Serrano: treballa com a assistent de desenvolupament a la productora Distinto Films i com a Jove Programadora al D’A Film Festival (2022).

Ho ha organitzat: El Modern. Centre Audiovisual i Digital, Faberllull Olot i Institut Ramon Llull. Hi col·labora: ERAM

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"