Visita dels residents al Teatre Principal d'Olot

dimecres, 29 / de setembre / 2021 , Olot

Visita dels residents al Teatre Principal d'Olot

Visita dels residents al Teatre Principal d'Olot

Els residents van visitar el Teatre Principal on s'ha programat diverses activitats culturals per recordar el referèndum de l’1 d’octubre, quatre anys després de la seva celebració. Han tingut la oportunitat de veure, "Prospective Actions", una instal·lació multimèdia participativa realitzada per Laura Clos, Pau Masaló, Xesca Salvà i Marc Villanueva Mir, molt en la línia del seu treball de recerca, Violència política i teatre al segle XXI. Han trobat una taula presentada com una gran maqueta, a l’estil de les grans sales d’estratègies de guerra. Han pogut reviure el desallotjament de la catedral, l’encerclament del Parlament, el desallotjament del Banc Expropiat, les càrregues policials del referèndum de l’1 d’octubre o el cas de la Manada.

Aquesta instal·lació va rebre el Best Exhibition Award in the Exhibition of Countries and Regions a la Quadriennal de Praga del 2019.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"