Taller de creació a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot

dimecres, 4 / de març / 2020 , Olot

Taller de creació a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot

Taller de creació a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot

Vam arribar a l’escola al matí ja que se’ns va oferir la gran oportunitat de poder utilitzar una de les sales de la institució per assajar la nostra peça.

Després, ens vam reunir amb Marga Socias, professora de teatre del “LaborActori Jove, un taller de formació i experimentació de teatre per a joves”. Ens va explicar el projecte que els alumnes estan treballant per presentar el proper Sant Jordi, i ens va proposar temes per tractar durant el nostre taller i així ajudar-los a desenvolupar els seus projectes. Així que vàrem decidir utilitzar algunes de les nostres eines de creació per crear imatges ràpidament i crear noves idees, i va funcionar molt bé! 

Els estudiants d’entre 12 i 15 anys van col·laborar molt; es van mostrar creatius i curiosos amb el treball. Va ser un plaer veure’ls ocupar l’escenari. Moltes gràcies a l’escola i especialment a la Marga per la seva bona energia i per haver-nos obert les portes a la seva classe.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"