Taller: “Narració de la quotidianitat mitjançant la fotografia”

Escola Cor de Maria (Olot) | 17 de maig de 2017

dimecres, 17 / de maig / 2017 , Olot

Taller: “Narració de la quotidianitat mitjançant la fotografia”

Taller: “Narració de la quotidianitat mitjançant la fotografia”

Carles Palacio ha parlat de l’ofici de fotoperiodista, de quina feina fa exactament i sobretot de la importància de la imatge dins del món actual i dins dels mitjans de comunicació. Ha destacat les responsabilitats que té vers la societat i com pot influir una fotografia ben feta o mal feta, la importància dels peus de foto i la coherència visual en un discurs amb fotografies. Ha mostrat com a partir d’un fet quotidià molt simple se’n pot extreure un tema o una sèrie de fotografies “amb un alt contingut visual i amb molt de ganxo”. Finalment, ha demostrat que darrere dels petits actes i situacions del dia a dia hi ha petites i grans històries.

En la segona part del taller ha encarregat als alumnes que facin 3-5 imatges amb una escena del dia que ells creguin interessant o que simplement vulguin ensenyar als seus companys, o a la resta del món.

Gràcies, Carles, per aquesta sessió tan interessant, i gràcies pel vostre interès, escola Cor de Maria.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"