Faber d’Olot ja assoleix els seus objectius en el seu primer curs

dimecres, 24 / de maig / 2017 , Olot , El Punt Avui

El progrés intel·lectual en diversos àmbits fruit de l’intercanvi dels que han estat –ara, hi ha periodistes de diversos països– a la residència d’Arts, Ciències i Humanitats de Catalunya a Olot i el retorn a l’entorn social del país són els aspectes més rellevants del primer curs de funcionament d’aquest equipament. Hi han coincidit el seu director, Francesc Serés, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga. El primer ha remarcat que tant les institucions com les entitats s’han adonat de la potencialitat de Faber i de la seva importància, cosa que, segons ell, és gratificat després d’haver treballat cinc anys en el projecte.

Francesc Serés ha exemplificat tot això en l’estada que ara hi fan un grup de periodistes, els quals reflexionen i completen les respectives visions que tenen sobre els interrogants del periodisme actual, un fenomen que ha qualificat de molt complex. Hi ha un total de 21 participants de Catalunya, alguns dels quals del col·lectiu SomAtents, Rússia, Finlàndia, els Estats Units i Mèxic. Faber prepara ara per al nou curs un cicle sobre feminisme i un sobre creences religioses.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"