Debat: Conversa entorn la literatura i la creació

Biblioteca Fages de Climent (Figueres) | 9 de febrer de 2017

dijous, 9 / de febrer / 2017 , Olot

Debat: Conversa entorn la literatura i la creació

Debat: Conversa entorn la literatura i la creació

Lila Azam, escriptora reconeguda internacionalment, i Jakuta Alikavazovic, guanyadora del premi Goncourt a la primera novel·la, van parlar sobre com afronten la tasca els nous escriptors, com es relacionen amb el món, què esperen dels lectors, quina relació tenen els seus llibres amb la literatura actual, quina és la responsabilitat dels escriptors avui. Un debat moderat per Joan Lluís-Lluís, escriptor i articulista amb una àmplia trajectòria literària.

L’acte va versar sobre l’actualitat, la vigència i la necessitat de la literatura en el món contemporani. L’acte va servir per establir els termes d’un diàleg que no va obviar cap dels elements clau que formen part de la discussió sobre la vigència de les humanitats. Van partir de l’obra de Jakuta Alikavazovic i Lila Azam i a partir d’aquí es van exposar alguns problemes de la literatura contemporània, com ara l’elecció dels temes, l’ús del llenguatge, les relacions que podem establir amb altres disciplines, però també tot allò que afecta l’acte creatiu. En Joan Lluís Lluís va dirigir un debat que va dibuixar el procés de treball d’ambdues escriptores.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"