Comprendre l’Islam al segle XXI

Víctor Pallejà | Can Trincheria (Olot) | 28 de setembre de 2017

dijous, 28 / de setembre / 2017 , Olot

Comprendre l’Islam al segle XXI

Comprendre l’Islam al segle XXI

En un entorn tan engrescador com Can Trincheria he pogut exposar en mig de gent amiga i encuriosida un flux continu d’idees que volen sintetitzar tot allò que voldria fer saber a tanta i tanta gent que viu preocupada pel món de l’islam.

Aquesta és la meva feina i m’agrada contribuir en la mesura del possible contra la ignorància tan curosament cultivada per dècades d’anorreament cultural.

He pogut enraonar amb tota tranquil·litat i això m’ha convençut per no deixar en silenci aquesta vegada molta informació que m’he d’empassar sovint per raons de prudència i capacitat de comprensió del públic. Rarament hom pot parlar amb franquesa d’aquesta matèria, aquesta és la veritat. Al nostre país hi ha molt poques oportunitat com aquesta.

Per les paraules bescanviades al final de l’acte vaig veure clara la convergència d’experiències des de llocs i recorreguts vitals molt diferents, i això vol dir que ha valgut la pena.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"