All The Days We Don’t Revolt

Claude Escola d’Idiomes | 20 de febrer de 2020

dijous, 20 / de febrer / 2020 , Olot

All The Days We Don’t Revolt

All The Days We Don’t Revolt

Agnes Török va interpretar poemes de la seva pròxima col·lecció de poesia All The Days We Do not Revolt (data de llançament: maig de 2020), sobre la resistència queer i la cura de la comunitat. També van llegir poesia en anglès dels seus dos anteriors llibres, van esmentar els seus llibres en suec i van parlar del poder d’escriure en un idioma diferent del propi. El tema central de l’esdeveniment va ser l’esperança i la resistència, amb poemes que toquen l’art, l’acadèmia i l’activisme. 

Durant els preparatius de l’esdeveniment, els estudiants s’havien animat a escriure poemes en anglès, i després de la lectura d’Agnes, els estudiants van ser rebuts a l’escenari per llegir la seva pròpia poesia. Va ser un vespre de moltes rialles, i després de les lectures molta gent es va apropar per parlar, menjar un aperitiu o demanar una abraçada. Els estudiants que van llegir els seus poemes rebran còpies gratuïtes dels llibres d’Agnes per Sant Jordi. L’escola també rebrà còpies per a la biblioteca dels estudiants.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"