Investigar des de l’emancipació

INS Bosc de la Coma | 26 d’octubre de 2018

divendres, 26 / d’octubre / 2018 , Olot

Investigar des de l’emancipació

Investigar des de l’emancipació

L’INS Bosc de la Coma em va convidar a parlar sobre els meus aprenentatges en el camp de la investigació als alumnes de primer de Batxillerat. La xerrada ha estat la primera d’un cicle per als alumnes que estan a punt de començar els treballs de recerca. La conversa amb els i les estudiants ha anat sobre un dels aprenentatges que per mi ha estat molt rellevant en relació amb la investigació: investigar no és només aprendre una tècnica de lectura o d’investigació, sinó prendre consciencia de què es pot fer amb això que vull investigar. En aquest context, la xerrada ha començat amb el plantejament de dues preguntes: què em motiva? Per què investigo això que em motiva?

Durant l’espai de preguntes i comentaris, hem parlat de com aquestes primeres qüestions ens permeten situar-nos en recerques sobre problemes reals i comuns i ens ajuden a aprendre a viure junts. La xerrada es va acabar amb el toc de la campana, que ens avisava que ja havia passat l’hora, una hora que espero que hagi obert més preguntes que respostes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"