La situació de la dona a Suècia i Mèxic

INS Montsacopa | 31 d’octubre de 2018

dimecres, 31 / d’octubre / 2018 , Olot

La situació de la dona a Suècia i Mèxic

La situació de la dona a Suècia i Mèxic

La situació de la dona a Suècia i Mèxic: possible comparació sobre els temes d’igualtat, educació, participació econòmica i política i violència

Vaig impartir una xerrada a alumnes de 4rt d’ESO, amb una mitjana de 15 anys. Hi havia uns quatre grups, potser 80 estudiants en total. Vaig intentar preparar una explicació més accessible per a aquest grup d’edat, tractant d’atraure’ls l’atenció pel que fa als temes de l’igualtat de gènere, l’autonomia de les dones i les condicions previs socioinstitucionals per a l’adquisició d’aquesta igualtat i autonomia. Per això, vaig posar exemples de les meves experiències personals, a més de les estadístiques que normalment utilitzo. Va ser una tasca interessant i desafiant que definitivament tractaria de millorar si hagués de repetir-la.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"