Taller de moviment i imatge

Casal Cívic d’Olot | 17 de setembre de 2018

dilluns, 17 / de setembre / 2018 , Olot

Taller de moviment i imatge

Taller de moviment i imatge

El taller de moviment i imatge que hem presentat al Casal de Gent Gran d’Olot és una introducció al moviment del cos i les possibilitats que dona la nostra mirada vers aquest mitjançant una càmera fotogràfica. Els participants han treballat el moviment lliure per tal d’arribar a una composició de la pròpia mirada i observar el moviment dins de l’espai on som, el temps que ocupem i l’espai sonor en el qual ens trobem. Una vegada cadascú ha creat la seva composició, introduirem la càmera amb la qual ens adonarem com canvia tota aquesta realitat que hem creat, com el llenguatge audiovisual transforma aquelles frases i com el ritme de la imatge altera el ritme del moviment.

Taller impartit per Sebastián García Ferro, coreògraf i ballarí i Tristán Pérez-Martín, fotògraf i realitzador de vídeo. Tots dos formen part de l’equip de BIDE.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"